Mirfo Tools > Despre

Despre

Producator roman de masini-unelte speciale, ofera servicii de inalta calitate in domeniul confectiilor metalice sudate si al prelucrarilor mecanice prin aschiere.

UNICITATEA si COMPLEXITATEA produselor CONCEPUTE in cadrul Departamentului de proiectare al MIRFO, constituie principalele atu-uri ale societatii. Acestea sunt completate de creativitatea si profesionalismul desarvarsit al inginerilor din echipa MIRFO.

CREATIVITATE si INOVATIE in PROIECTARE

Astazi, cu propria echipa de PROIECTANTI suntem in masura sa procesam documentatii complexe si sa executam lucrari de INALTA CALITATE, in TERMENE si la PRETURI AVANTAJOASE.

Produsele MIRFO deservesc un numar mare de industrii si domenii de activitate:

 •   AERONAUTICA, AUTO, FEROVIARA, NAVALA
 •   METALURGIE
 •   MASE PLASTICE
 •   CONSTRUCTII

Seriozitatea si profesionalismul echipei MIRFO, a fost rasplatita de-a lungul anilor, prin increderea pe care mari companii europene din diverse domenii industriale, i-au acordat-o.

Ne mandrim cu parteneriatele de lunga durata si colaborarile excelente, pe care le-am incheiat mereu cu succes, cu firme de renume, precum :

 •   AVURE/QUINTUS – Suedia
 •   IMECOLUX -Luxemburg
 •   DSD- Luxemburg
 •   ITALCONTROL, GABLIATI, TECTUBI RACCORDI, DANIELLI SPA – Italia
 •   NEFF, DOERST – Germania
 •   GROUP CIDEL – Franta
 •   Uzinele Dacia, TRW AUTOMOTIVE, VAE APCAROM – Romania.

In MIRFO punem pret pe:

 •   Creativitatea inginereasca
 •   Nivelul ridicat de tehnicitate al sectiilor de productie
 •   Experienta
 •   Rigoare in respectarea termenelor de livrare si a cerintelor de calitate

De ce MIRFO ?

Alaturi de trio-ul indispensabil PRET-CALITATE-TERMENE de LIVRARE, MIRFO, dispunand de propriul Departament Tehnic are capacitatea sa verifice si sa corecteze erorile din documentatia tehnica a clientilor, aducand un plus de garantie a calitatii produsului final.

Solutiile propuse de specialistii nostri sunt implementate doar dupa o negociere prealabila, si intotdeauna cu acordul beneficiarului, intrucat punem mare pret pe TRANSPARENTA in comunicarea cu clientul.

Pe masini universale realizam PRODUSE UNICAT !

Istoric

In 1976, pe actualul amplasament al societatii MIRFO TOOLS, se deschidea cea mai mare fabrica din Gorj, destinata fabricarii de MASINI-UNELTE pentru PRESARE si FORJARE. Suprafata totala a societatii initiale era de aproximativ 250.000 mp.

De-a lungul anilor, in uzina, au fost realizate echipamente complexe:

 •   Prese hidraulice;
 •   Prese mecanice;
 •   Foarfeci ghilotina hidraulice;
 •   Masini de injectat mase plastice;
 •   diverse masini speciale.

Inca de la inceputul activitatii fabricii, produsele realizate in Targu-Jiu, Gorj, au avut ca destinatie pietele internationale. La momentul respectiv, tinand cont de relatiile diplomatice si comerciale ale Romaniei, principalele piete de desfacere erau pietele CAER : URSS, Cehia, Ungaria, Polonia si Bulgaria.

PREMIERA EUROPEANA in MIRFO

MIRFO a strans un palmares important de proiecte unicat, cu care se poate mandri. Printre acestea amintim, fabricarea unei masini de curbat tevi MCT 1800, destinata curbarii tevilor cu diametrul de pana la 1400mm, ≠60mm cub brat rotitor. Proiectul a fost o premiera europeana, masina intinzandu-se pe 70 m L, cu o greutate totala de 500 tone.

MIRFO PRODUSE DURABILE

Realizarea unei masini de format borduri de atac, pentru domeniul aviatic, este un alt proiect de care ne simtim legati. Beneficiarul este ROMAERO SA – Bucuresti, iar produsul realizat inainte de 1989 in societatea noastra, este functional si astazi, ca urmare a modernizarii pe care am efectuat-o in anul 2005.

Continuand seria proiectelor deosebite, in 2010, in cadrul MIRFO a fost realizata o presa hidraulica de curbat tevi de 3000TF, cu o suprafata de lucru de 5.000×6.000mm, pentru Tectubi Raccordi S.P.A. Italia.

MIRFO de 30 de ani pe piata globala

Societatea noastra a stiut sa profite din plin de momentul 1989. Astfel incat incepand cu anul 1990, MIRFO a intrat cu succes pe piata globala de profil, depasind bariere CAER.

In perioada 1990-2000 – vanzarile s-au extins spre America de Sud, prin intermediul unei societati mixte romano-columbiene. Au fost castigate rand pe rand piete din Europa de Vest (Marea Britanie, Germania, Austria, Franta, Italia, Spania), precum si alte piete de pe glob (Egipt, Iran, Pakistan si SUA).

Dupa 2002, piata s-a orientat in special spre Europa de Vest (Germania, Franta, Italia, Austria, Suedia, Belgia, Luxemburg), insa au existat colaborari si cu beneficiari din SUA.

MIRFO mereu in pas cu timpul

In ultimele decenii, a crescut substantial ponderea de STRUCTURI MECANICE SUDATE SI PRELUCRATE realizate in cadrul fabricii. Acestea se realizeaza fie dupa documentatia partenerilor externi, fie in baza proiectelor proprii.

Aceasta noua traiectorie comerciala a dus la diversificarea ampla a fabricatiei, dar si a tehnologiilor utilizate. Pas cu pas, s-a trecut la DEBITAREA CU PLASMA si OXIGAZ CNC, la SUDAREA MIG-MAG, WIG si TIG, si la PRELUCRAREA pe MASINI DE PRELUCRAT PRIN ASCHIERE, dotate cu CNC. Serviciul Tehnic al MIRFO a facut fata mereu cerintelor si exigentelor partenerilor nostri.

MIRFO se afla intr-o permanenta evolutie si adaptare la cerintele mereu in schimbare ale pietei.

Daca doresti solutii industriale ... Suntem disponibili pentru tine

Contact
0253.213.406